--> -->

Vești bune în privința stadionului nou


-->
Deși vestea că Dinamo a retrogradat este încă în mintea tuturor dinamoviștilor, fanii greu încercați primesc și vești bune. Dinamo va avea stadion nou, este o certitudine.

„Start oficial pentru proiectul noului stadion Dinamo‼️

Compania Națională de Investiții, aflată în subordonarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a lansat în SICAP un contract de 1,02 milioane lei pentru realizarea studiului de fezabilitate si a studiului topografic-geotehnic și prezentare 3D pentru proiectul „Arenă multifuncțională stadion Clubul Sportiv Dinamo, Șoseaua Ștefan cel Mare 7-9”.

Estimativ termenul de desemnare firma castigatoare, semnare contract si furnizare proiect detaliat este de circa 3 luni.
Este primul pas si absolut obligatoriu în construcția stadionului, ulterior, pe baza concluziilor relevate de aceste studii si documente (spre ex: design, capacitate, facilitati, sali incluse, etc) se aproba in Guvern bugetul necesar și apoi se trece la faza practica: proiectul tehnic de construcție al noii Arene si organizarea de santier.” – se arată în comunicatul oficial al paginii Noul Stadion Dinamo.

Citește și:

Cătălin Moroșanu despre porecla ”Moartea din Carpați”: ”El mi-a zis așa”

-->
Previous Cum vrea Dorin Șerdean să rupă DDB de Dinamo
Next Rapid insistă pentru Ahmed Bani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.