Vești bune din izolare de la jucătorii lui Dinamo


Dinamoviștii se pregătesc de zor, cel puțin declarativ, pentru momentul în care se va relua campionatul. Ei vor să câștige Cupa României și nu vor să fie pregătiți în momentul în care vor putea fi din nou pe teren.

”Avem un program pe care trebuie să îl respectăm, sunt exerciţii pe care le poţi face în casă. Înainte să intervină regulile mai stricte ieşeam şi la alergare, cam ăsta e programul în această perioadă.

Sincer, sper să se încheie cât mai repede această perioadă şi să revenim la normal. Nu mă aşteptam să ia aşa amploare această problemă a coronavirusului şi nu credeam că putem ajunge în situaţia asta”, a declarat Andrei Sin.

Ricardo Grigore e în cantonament la munte cu Robert Moldoveanu.

”Vă daţi seama că şi pentru noi este grea această situaţie. Nu ştim ce se va întâmpla, când se va încheia totul, dacă şi când vom relua campionatul. Sper să se încheie cât mai repede.

De când a început toată această situaţie, am vorbit cu Robert Moldoveanu să mergem la munte. Avem acolo o casă şi o curte unde ne putem pregăti. Antrenorii ne-au făcut un program de antrenament în casă şi o să ne ţinem de el.

Am spus să mergem la munte pentru că este aerul mai curat. Încercăm să ne relaxăm în atmosfera asta mai tensionată provocată de coronavirus. Avem şi condiţii bunicele unde să ne pregătim acolo”, a declarat Ricardo Grigore pentru Fanatik.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI Răzvan Raț, gest frumos pentru diaspora: ”Arată SF”

Previous Un fotbalist din lotul lui Dinamo povestește cum a ajuns la Rapid deși toți din familie erau dinamoviști
Next 5 idei de la un dinamovist aflat în izolare voluntară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *