Vestea zilei: Dinamo în Champions League


Veste excelentă pentru handbalul românesc! Dinamo revine în Liga Campionilor, după ce sezonul trecut a ajuns până în Final Four-ul EHF European League.

În ultima perioadă, Dinamo a avut emoții, temându-se că va rata din nou participarea în cea mai importantă competiție continentală. De data aceasta, EHF nu i-a mai ocolit pe „dulăi”, care speră să ajungă în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Dinamo va participa în următoarea ediție a Ligii Campionilor alături de mari nume din Europa. Aalborg, Barcelona, PSG, Magdeburg, Füchse Berlin, Veszprem, Kolstad, Wisla Plock, Sporting, Pick Szeged, Nantes, Kielce, Zagreb și Fredericia sunt echipele care vor lua startul în această competiție.

Echipele care au solicitat wild-card pentru Liga Campionilor sunt: RK Zagreb (Croația), Fredericia (Danemarca), Bidasoa (Spania), Nantes (Franța), Pick Szeged (Ungaria), Eurofarm Pelister (Macedonia de Nord), Elverum (Norvegia), Kielce (Polonia), Porto (Portugalia), Dinamo (România), Kadetten (Elveția), și Tatran Presov (Slovacia).

„Ne-au întrebat acum la Final Four dacă este adevărat că pleacă Xavi Pascual, cine va veni, dacă proiectul va continua. Și-au luat măsuri de precuație, le-am confirmat că ne vom și ridica, proiectul va fi și mai bun. Am încredere în tot ce am făcut în acest proiect în trei ani de zile și cred că adevăratele rezultate vor începe chiar de anul acesta.

I-am spus lui Xavi Pascual că îmi pare rău că pleacă, dar am un feeling că acest an (n.n. sezon) va fi cel mai bun al lui Dinamo în Champions League”, spunea Ionuț Popa, la „Exclusiv Dinamo”.

Citește și:

Dinamo vrea atacantul lăsat liber de Craiova! Și Steaua îl vrea

Previous O nouă țintă pentru Dinamo
Next Dinamo l-ar dori pe Florin Niță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *