Veste uriașă pentru Gicu Grozav! Ar putea deveni coechipier cu un ex-dinamovist, coleg de națională


S-ar putea ca-n această vară să iasă soarele și pe strada lui Gicu Grozav. După ce s-a despărțit cum a făcut-o de Dinamo toamna trecută, internaționalul de 28 de ani a ajuns la Kisvarda, cu care s-a luptat în subsolul clasamentului în Ungaria. Doar că Gicu poate mai mult, ar fi păcat să se irosească acolo.

Și va avea de câștigat și național României, Grozav rămâne unul dintre preferații lui Cosmin Contra, convocat cu regularitate. Prosport a scris că Grozav este pe lista de priorități a lui Ural Ekaterinburg, locul 11 din Rusia, iar rușii vor face ofertă clară în vară. Probabil, vor trebui să plătească o sumă și către Kisvarda. Depinde cât va dori și Gicu, dar e clar că Rusia reprezintă o ofertă mult mai avantajoasă. El a jucat și la Groznâi, fiind la Akhmat între 2014 și 2017.

La Ural urmează să fie coleg cu Erik Bicfalvi, ex-dinamovistul care a contribuit la calificarea formației în finala Cupei Rusiei, acolo unde va întâlni pe Lokomotiv Moscova. Bicfalvi este numărul 10 la Ural și este foarte apreciat de către ruși.

Citește și:

Dinamo poate prelua șefia play-out-ului. Ce are în minte Mircea Rednic

-->
Previous Liviu Ciobotariu trage un semnal de alarmă: ”Asta vrem”
Next Dinamo poate prelua șefia play-out-ului. Ce are în minte Mircea Rednic pentru primul 11

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *