Veste URIAȘĂ pentru Dinamo


După ce Politehnica Timișoara s-a înscris la masa credală pentru a-și primi banii cuveniți din transferul lui Dorin Rotariu, iar Dinamo a atacat această decizie în istanță, a venit și verdictul final. Astfel, Dinamo a avut câștig de cauză, Tribunalul București respingând cererea Politehnicii Timișoara de a se înscrie la masa credală, unde bănățenii sperau să obțină 1,1 milioane de euro, bani datorați din transferul lui Dorin Rotariu de la alb-roșii la Club Brugge.

„Respinge contestaţia formulată de POLITEHNICA TIMIŞOARA SA împotriva tabelului preliminar al obligaţiilor debitoarei SC DINAMO 1948 SA, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în comunicatul Tribunalului București.

„Avem o creanță neîncasată de la Dinamo din transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges. Creanța ajunsese la 1,1 milioane de euro, ca urmare a calculului făcut raportat la acel acord de transfer care a existat la un moment dat. Nu mai puțin de 270.000 de euro.

Și pe noi ne-a luat prin surprindere cererea de deschidere a procedurii de insolvență făcută de Dinamo, dar am intervenit la timp. Trebuia să facem și demersul acesta. În principiu, ne vom înscrie la masa credală”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor reprezentantul lichidatorului judiciar al Politehnicii Timișoara S.A. în momentul anunțului că Dinamo intră în insolvență.

În 2017, Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Lichidatorul judiciar al societății Politehnicii Timișoara, club de la care mijlocașul ajunsese la Dinamo în 2013, a cerut 50% din suma de transfer, după cum stipula o clauză din contractul de vânzare al lui Rotariu la Dinamo.

Conform acesteia, Dinamo ar fi trebuit să le achite bănățenilor cota de 50% din indemnizația de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puţin de 270.000 de euro, plus TVA.

Citește și:

PSD joacă tare: vrea ca Marcel Ciolacu să fie premier, plus două ministere importante

-->
Previous Deian Sorescu reprimit în lot
Next Sfaturi pentru Sorescu: "Avea nevoie de vacanță"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.