VESTE TERIBILĂ Un fost dinamovist s-a sinucis


Veste tristă astăzi pentru sportul mondial. Un fost component al formației de handbal a clubului Dinamo, Novak Boskovic s-a sinucis astăzi.

”Fostul component al naţionalei Serbiei s-a sinucis în această dimineaţă (nr – duminică dimineaţă) în faţa casei sale din Crvenka, Serbia. Interul dreapta în vârstă de 29 de ani a jucat cu succes la echipa Hapoel din Israel în ultimii şase-şapte ani, cu scurte episoade la Cimos Koper – Slovenia, Tatabanya – Ungaria şi Dinamo Bucureşti – România”, scrie site-ul Handball Planet.

Pe pagina de facebook a echipei de handbal masculin de la Dinamo a apărut un mesaj în legătură cu decizia lui Novak Boskovic de a se sinucide:

“HANDBAL. O știre care ne cutremură: R.I.P. Novak Boskovic!
Presa internațională anunță o veste care ne cutremură. Novak Boskovic, fostul jucător dinamovist din sezonul 2017-2018, s-a sinucis astăzi în fața casei sale din Crvenka (Serbia).
În vârstă de 29 de ani, Novak a jucat la Dinamo trei luni și jumătate, între august și noiembrie 2017. El a marcat 27 de goluri în Liga Națională și 10 în Liga Campionilor. Novak a acuzat probleme de acomodare și a cerut rezilierea contractului cu Dinamo. Ulterior a jucat în Israel.
R.I.P. Novak!”

Citește și:

Un dinamovist explică conflictul Lucescu-Rednic

-->
Previous Cine sunt ”YES-MEN” la Dinamo
Next Un fost dinamovist n-ar spune Nu lui Becali: ”Îl apreciez”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *