Veste teribilă la Dinamo: „Nu se știe dacă va mai putea juca fotbal”


Mijlocașul francez Michel Espinosa (28 de ani) a avut parte de o accidentare teribilă, ce-i amenință cariera. Fotbalistul adus de Mircea Rednic nu intră în planurile lui Flavius Stoican.

Dinamo a demarat acțiunea de reziliere a contractelor mai multor fotbaliști. Roș-albii au transmis notificări de reziliere către trei dintre cei aduși de Rednic, care nu mai intrau în planurile „Puriului”, în cauză fiind Vestenicky, Nunici și Gluhakovic.

Ultimul s-a adresat FIFA pentru a-și cere salariile până la finalul angajamentului inițial, vara 2022, cu toate că exista o clauză de reziliere până la data de 15 decembrie, de care Dinamo s-a folosit.

Cu restul fotbaliștilor se vor purta negocieri, există clauze ce permit grupării denunțarea până în data de 15 ianuarie. Administratorul special Iuliu Mureșan se va ocupa de tratative.

O problemă foarte mare va fi ridicată de negocierile vizavi de rezilierea cu Michel Espinosa. Situația este îngreunată de faptul că francezul s-a ales cu o accidentare teribilă în timpul antrenamentelor, astfel că nu se poate apela la rezilierea unilaterală.

„Și-a secționat mușchiul, e ceva groaznic, nu se știe dacă și când va mai putea juca fotbal. Are o ruptură a ligamentului și, chit că avem acea clauză în acordul cu el, faptul că s-a accidentat pe terenul de joc, la Dinamo, va crea mari probleme pentru rezilierea angajamentului. Totul va depinde și de disponibilitatea jucătorului la negocieri”, au declarat oficialii clubului pentru GSP.

Citește și:

Spargere la Parlament, acuzații de furt: primele rezultate ale anchetei, cine este implicat

-->
Previous 11 fotbaliști intră de luni la negocieri
Next Programul dinamoviștilor în ziua reunirii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *