Veste senzațională pentru fani


Luni Dinamo va disputa primul său meci din acest sezon de Liga 1, împotriva echipei CSU Craiova pe teren propriu, la stadionul „Arcul de Triumf”, după ce a fost rezolvată problema cu sistemul VAR.

Potrivit informațiilor de la GSP, astăzi a avut loc o nouă analiză tehnică la stadionul de lângă Mănăstirea Cașin și s-a rezolvat problema cu geamul fix care împiedica instalarea completă a sistemului VAR.

Mâine va avea loc omologarea oficială și dinamoviștii vor primi confirmarea oficială din partea LPF că stadionul „Arcul de Triumf” va fi gazda meciului dintre Dinamo și Universitatea Craiova.

Astăzi, Dinamo va juca un meci amical. Antrenorul Ovidiu Burcă a organizat un test amical pentru a le oferi minute de joc noilor jucători.

La ora 20:00, cu cinci zile înainte de meciul cu echipa din Oltenia, Dinamo va juca într-un meci amical închis presei și spectatorilor, la Săftica, împotriva echipei CS Tunari, care a fost promovată recent în eșalonul secund. Testul de verificare a fost anunțat astăzi de către oficialii roș-albilor.

„Ultimul test de verificare al echipei noastre înaintea startului în SuperLiga Romania 2023-2024 se va disputa împotriva divizionarei secunde CS Tunari, jocul amical fiind programat miercuri, 12 iulie (ora 20:00), pe terenul central al Bazei Săftica.

Accesul spectatorilor și al reprezentanților mass-media nu este permis la Săftica pentru meciul Dinamo București vs CS Tunari” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

Citește și:

Gabriela Firea, o nouă replică pentru Vasile Bănescu: ”Dumnezeu nu are nevoie de purtători de cuvânt”

Previous Veste uriașă oferită de Zăvăleanu
Next Prima reacție oficială după o nouă amânare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *