Veste rea:„Falimentul este o chestiune de timp”


Dorin Șerdean, omul care a preluat recent pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo de la Pablo Cortacero, a făcut un anunț care le dă fiori tuturor fanilor echipei din Ștefan cel Mare. Acesta a spus că, dacă societatea care administrează clubul în prezent, respectiv SC Dinamo 1948 S.A., va continua să meargă în pierdere, atunci falimentul acesteia nu reprezintă decât o chestiune de timp.

Dorin Șerdean a vorbit pentru prima dată public după ce a devenit acționarul majoritar al lui Dinamo, în direct la PlaySport Live.

În situația în care suntem fiecare leu este important. Vorbim de o societate care în momentul de față este în insolvență. Insolvența a apărut din cauza activității deficitare a societății. Vorbim aici de autofinanțare. La capitolul ăsta, 0. În momentul de față nu se autofinanțează. Acest lucru consituie drumul spre faliment, mai devreme sau mai târziu. Dacă nu schimbăm paradigma, falimentul este o chestiune de timp.

Dinamo prestează un serviciu, 11 jucători care joacă pe teren. Cei care se uită plătesc. Cei din tribune plătesc un bilet, un abonament, un card de fidelitate. Surse de venit. Și sursa principala de venit… Crește și vinde jucători. Din venituri minus cheltuieli, rezultă profit brut sau pierdere netă. De profit să uităm, pentru că avem foarte puține venituri. Vorbim de datorii care s-au tot rostogolit.

Cu mulți dintre acești jucători s-a reușit semnarea unor acorduri amiabile. Nu toți acei bani trebuie să îi plătească Dinamo. La Cosmin Contra s-a plătit o parte din bani și la o parte s-a renunțat”, a spus Dorin Șerdean la PlaySport Live.

Citește și:

Judecător bulgar o contrazice pe Elena Udrea: ”Nu ne-a fost uşor”

Previous Cu ce echipă din Liga 1 semnează Morar
Next Veste importantă: „7-8 nume, dinamoviști”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *