Veste rea pentru Dinamo


-->
Dinamo se află într-o situație dificilă din cauza grevei magistraților care a început miercuri, 21 iunie. Cauza privind noul plan de reorganizare modificat, care a fost programată să fie judecată vineri, are acum puține șanse să fie judecată conform termenului stabilit de judecătorul sindic!

Speranțele dinamoviștilor pentru o încheiere favorabilă a situației lor se diminuează odată cu evoluția negativă a evenimentelor. Reprezentanții echipei „câinilor” s-au prezentat la Tribunalul București luni dimineață, pregătiți pentru ședință în fața judecătorului sindic. Cu toate acestea, intervențiile avocaților de la ACS FC Dinamo („Dinamo Badea”) și a lui Diego Fabbrini au dus la amânarea termenului privind soluționarea dosarului noului plan de reorganizare modificat propus de Dinamo 1948. Situația se anunță dificilă pentru echipa Dinamo, iar incertitudinea persistă.

Judecătoarea Adam Constantin Veronica a stabilit un alt termen pentru vineri, 23 iunie, la ora 10:00, întrucât s-au invocat excepția de neconstituționalitate și necesitatea clarificării unor aspecte suplimentare legate de anumite informații noi adăugate de Dinamo la dosar. Este important de menționat că ambele părți au avut acces la dosarul electronic conform prevederilor legale.

Clubul din Ștefan cel Mare se confruntă cu o problemă urgentă, deoarece timpul lucrează împotriva lor. Greva magistraților, care a început miercuri, 21 iunie, a dus la semnale că speța lor nu va fi programată pentru vineri, la ora 10:00, așa cum a fost anticipat înainte, conform informațiilor oferite de GSP.ro. Oficialii clubului „câinilor” au reacționat în această noapte, afirmând că este foarte puțin probabil ca cazul să fie judecat vineri, iar acum așteaptă o comunicare oficială din partea Tribunalului București joi: ”99 la sută nu se va judeca vineri”

Urmează vacanța

Vacanța pentru magistrați este iminentă, ceea ce adaugă incertitudine în privința programării ședinței de judecată pentru speța Dinamo. Reprezentanții echipei au declarat că nu pot estima când va avea loc procesul. Există, de asemenea, „pericolul” unei amânări a cazului, chiar până în toamnă, ceea ce ar încetini procesul de reorganizare pentru echipa recent promovată în Liga 1. Această situație se datorează faptului că magistrații vor intra în vacanță începând cu 1 iulie. În prezent, clubul operează în baza unui plan de reorganizare adoptat la începutul procesului de insolvență, care a început în iunie 2021.

Citește și:

Piedone achitat în dosarul ”Colectiv”, eliberat din închisoare: „Nu voi cere despăgubiri”

Previous Declarațiile lui Burcă de la conferință
Next Dinamo solicită ajutorul FIFA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *