Veste rea: „M-am gândit să plec”


-->
Dinamo putea să rămână pentru a doua oară fără antrenor. Iulian Mihăescu se gândea să plece de la echipă, sătul de incertitudinea din jurul lotului, însă mai are un an de contract la „câini” şi îl va duce la bun sfârşit.

După plecarea lui Gică Mihali, Dinamo putea să rămână şi fără Iulian Mihăescu, actualul antrenor al “câinilor”. Tehnicianul a povestit pentru FANATIK că era tentat să plece, însă s-a răzgândit, el mai având un an de contract cu clubul:

“M-am gândit să plec, normal. Atunci când a plecat Mihali, mă gândeam să plec şi eu. Dar eu mai am un an de contract şi o să mi-l duc la bun sfârşit. E greu să nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta.

Nu ştiu când vine o nouă conducere, un nou antrenor, e această stare de incertitudine la noi. Am pierdut şi jucători. Neluţ Roşu şi Vali Lazăr se pregătesc cu noi, probabil vor rămâne, dar nu depinde de mine.

Altcineva, cine să mai vină? Au mai fost discuţii, dar cum nu putea nimeni să le promită nimic, au plecat. Condiţiile existente sunt ok, avem tot ce ne trebuie ca să ne pregătim, nu asta e problema.

Dar trebuie să vină un preşedinte, probabil va veni un antrenor. Nu ştiu dacă vor începe cu mine campionatul, poate că până atunci se vor lămuri lucrurile. Dar aşa cum ştiţi dumneavoastră, aşa ştiu şi eu”, a spus Mihăescu pentru FANATIK.

Iulian Mihăescu a lămurit şi problema maşinilor de spălat din cantonamentul de la Săftica, echipamentele fiind spălate acum în altă parte:

“Pentru moment nu există acces la maşinile de spălat din cantonament, dar nu e nicio problemă. Nu îşi spală jucătorii singuri echipamentele acasă. Ne ajută cineva din Snagov cu treaba asta.

V-am spus, se scriu foarte multe, dar adevărul este că la Săftica avem condiţii foarte bine, chiar şi fără accesul în clădirea renovată. Ne putem antrena bine, altele sunt problemele la club”, a spus Mihăescu.

Citește și:

Favorit la funcția de administrator special la Dinamo: ”Comentăm”

Previous Steliano Filip ar putea rămâne la Dinamo
Next Numele celor 7 jucători doriți de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *