Veste proastă primită de Dinamo


-->
Duminică, în Ștefan cel Mare, se anunță o vreme rece și ploioasă. Astfel, terenul care și așa nu arată extraordinar + condițiile meteo, îi pot încurca pe jucătorii lui Dinamo, care trebuie să construiască pentru a recupera un handicap de două goluri, după 0-2 cu U Cluj, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1.

Toate informațiile meteo conduc spre ideea că va ploua duminică, meteorologii estimând la 60-70%  șanse de ploaie la ora partidei din „Groapă”, iar vântul.va bate moderat.

Dinamo are nevoie de spații și de un teren bun ca să forțeze atacul, a fost clar că tactica din Transilvania a fost falimentară. Roș-albii nu s-au descurcat niciodată în ultimele sezoane atunci când terenul a fost îmbibat cu apă sau impropriu pentru fotbal.

Totuși, în decisivul cu Hermannstadt (1-2), în urmă cu două săptămâni, când au pierdut acasă promovarea directă, elevii lui Lincar au capotat pe un gazon îmbibat cu apă, fără nicio idee de construcție, primind un gol din fază fixă și altul pe un contraatac.

Citește și:

Duel între milionari: ”S-o întrebe pe soția lui cine sunt”

Previous Gică Mihali: „Este în joc viața lor”
Next Ce decizie importantă a luat Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *