Veste proastă pentru Dinamo


Veste proastă pentru Dinamo. Așa cum v-am anunțat zilele trecute, noul acționar al firmei Lotus, cea care deține pachetul majoritar al SC Dinamo 1948 S.A este Dorin Șerdean. Acesta nu doar că este acum acționarul majoritar al clubului, dar a și câștigat un proces important, de pe urma căreia clubul îi este dator acestuia.

Admite actiunea. Anuleaza decizia nr. 146/21.01.2021 emisa de parata. Dispune reintegrarea reclamantului in functia si postul detinut anterior concedierii. Obliga parata la plata catre reclamant a unei despagubiri egala cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul de la data concedierii si pana la reintegrarea efectiva. Obliga parata la plata catre reclamant a sumei de 12000 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Cu apel in 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucuresti Sectia a VIII-a.

Pronuntata azi, 11.03.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei.
Document: Hotarâre 11.03.2022

Șerdean: „E dreptul meu”

„În cazul meu este vorba de o chestiune de onoare, de principiu. E dreptul meu, o reparație morală, pentru că ce s-a întâmplat nu a fost nici corect și nici legal. Vreau să iasă la lumină nedreptatea. Am fost dat afară pentru abateri grave, cum pot sta eu cu această pată… „abateri grave”, care sunt, domnule, abaterile grave? „Fiat iustitia, et pereat mundus” – (n.r. să se facă dreptate, ca să nu piară lumea)”, a spus Dorin Șerdean, într-un interviu acordat PlaySport.ro, în vara anului trecut.

„O să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mâna pe Dinamo. Eu am niște lucruri neterminate acolo şi mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă mendrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine”.

Citește și:

Zelenski, sfat să accepte condițiile Rusiei

-->
Previous Decizie drastică a lui Florin Răducioiu: ”Îmi pare rău”
Next Echipele probabile la Rapid-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.