--> -->

Veste pentru Dinamo: noi depunctări în Liga 1


-->
Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni continuă să aibă probleme financiare, iar cele două formații au fost depunctate din această cauză.

Întrunită miercuri, 23 martie 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

Cioiu Marius Iulian vs. ACS FC Academica Clinceni – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul ACS FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera și / sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 02.03.2022 – 22.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 13.04.2022.

Popovici Sergiu Cristian și Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaș – Cerere de punere în executare a Deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sanctioneaza clubul CS Gaz Metan Mediaș cu interzicerea dreptului de a transfera și / sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 02.03.2022 – 16.03.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 06.04.2022.

Alte hotărâri:

FC Farul Constanța vs. Ion Vlădoiu (ASC Campionii FC Argeș) – Plângere – În pronunțare.

Mihai Vasile Fernando vs. FC Voluntari – Neexecutare Hotărâre CNSL – Închide procedura.

Păun Aurelian vs. ACS FC Academica Clinceni – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancționează clubul ASC FC Academica Clinceni cu penalitate sportivă de 3.000 lei și i se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligației de plată. Termen 20.04.2022.

FC Voluntari vs. Universitatea Craiova – Eliminare Iordache Adrian (FC Voluntari) – În baza art. 53.1.2. din RD, se sancționează antrenorul secund Iordache Adrian cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 360 lei.

ASC Campionii FC Argeș vs. FC FCSB – Eliminare Șerban Ionuț Adrian; Incidente – Termen 25.03.2022.

Citește și:

START pentru Cîrstea și Halep în turneul de la Miami! Cote Maxime, Streaming LIVE și oferte speciale pe Betano

-->
Previous Filip apărat de un fost jucător din Liga 1
Next Analiză doardinamo: Dinamo nu este favorizată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.