Veste mare: „Vom anunța despre cine e vorba”


Dinamo ar putea avea în curând noi acționari. Clubul are nevoie urgentă de bani, căci, pe lângă datoriile curente ale echipei (deplasări, salarii etc), echipa alb-roșie va avea nevoie de bani pentru a începe să plătească din datoriile mai vechi, începând cu luna noiembrie a acestui an.

Administratorul judiciar al „câinilor” a discutat zilele trecute la Playsport despre posibilitatea de a veni oameni să investească la Dinamo, iar acesta s-a arătat mai optimist ca niciodată.

„Sunt mai optimist și chiar le-am cerut voie partenerilor noștri de discuții să vorbesc despre ei, fără a-i nominaliza, tocmai pentru a încerca să mai liniștim suflarea dinamovistă, să le arătăm oamenilor că nu dormim și ne preocupăm de această problemă foarte importantă. Până acum, lucrurile au funcționat foarte bine în discuțiile noastre și în scurtă vreme să putem să anunțăm și despre cine este vorba, și în consecință să și terminăm un contract.

Am discutat acest aspect (n.r retrogradarea echipei), nu este o condiție obligatorie, dar este evident că ar fi bine să rămânem în prima ligă.

Discutăm strategii cu acești domni, însă nu o să pot deconspira nimic, în ciuda faptului că înțeleg interesul public. Cred că dincolo de asta, interesul tuturor este să iasă Dinamo bine din acest business, deci nu voi intra în amănunte.”

Întrebat de cei de la Playsport ce le oferă investitorilor, Zăvăleanu a răspuns: „O echipă de tradiție a fotbalului românesc, cu performanțe extraordinare.”

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: „Sunt fan Pink Floyd, Sting și Queen. Poți gusta, dar cu măsură”

Previous Decizie inexplicabilă la LPF-ului
Next Cele 5 variante pentru noua siglă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *