Veste mare pentru suporteri. Anunțul PCH


Perioada tulbure prin care trece Dinamo i-a făcut pe fani să fie tot mai duri cu echipa, dar și cu oamenii care au putere de decizie în club.

Totuși, suporterii din PCH speră că oamenii vor înțelege că echipa are nevoie mai mult ca oricând de susținere și au făcut un apel la mobilizare pentru meciul care urmează să se joace luni seară în compania celor de la Chindia Târgoviște.

„Urmatoarea partidă se joacă cu spectatori. Dinamo București, echipa din Stefan cel Mare, joacă altfel dacă ești prezent in PCH!”, a fost mesajul Peluzei Cătălin Hîldan.

Astfel, după intrarea în vigoare a noilor norme, la evenimentele sportive vor putea asista spectatori în limita a 50% din capacitatea totală a arenei. În prezent, este permisă deschiderea arenelor la doar 30% din capacitate.

De asemenea, vor fi eliminate și scenariile în care, în cadrul aceleiași etape, unele meciuri se desfășoară cu spectatori, în timp ce la altele porțile sunt închise pentru fani din cauza orei la care au fost programate.

Concret, după aprobarea noului set de regulări, publicul va putea asista la evenimentele sportive organizate în intervalul orar 05:00 – 22:00, nu 05:00 – 21:00, cum este în prezent.

Așadar, la meciul dintre Dinamo și Chindia vor putea intra peste 7.500 de spectatori, capacitatea arenei din Ștefan cel Mare fiind de 15.300 de locuri.

Se poate intra pe stadion și pe baza testului.
Potrivit anexei de la Hotărârea CNSU din 7 decembrie, la evenimentele sportive pot asista persoanele vaccinate cu schema completă, cele care au trecut prin boală în ultimele șase luni și, o noutate, cele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR făcut în urmă cu maximum 72 de ore sau al unui test rapid făcut cu cel mult 48 de ore înainte.

Citește și:

Adrian Năstase, reabilitat de Înalta Curte. Cum poate fi ales din nou în funcții publice

-->
Previous Veste mare pentru suflarea dinamovistă: Contractul a fost semnat
Next Adrian Mutu despre situația de la Dinamo: "Milioane bune"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *