--> -->

VESTE MARE PENTRU SUFLAREA DINAMOVISTĂ


-->

Dinamo va avea stadion. De data aceasta este sigur, căci Ministrul de Interne, Lucian Bode, a dezvăluit că au fost depășite toate problemele și noul stadion Dinamo va începe să fie construit cât de curând.

Lucian Bode a fost prezent astăzi la prezentarea oficială a noului antrenor al echipei de handbal, Xavier Pascual. Apoi, conform FANATIK, a susținut o conferință de presă unde a oferit acum mai multe detalii despre noul stadion ce se va construi în Complexul Sportiv Dinamo și a anunțat că s-a intrat în linie dreaptă. El afirmat că s-au depășit toate etapele din instanță și astfel nu mai există nicio piedică în construirea noii arene.

Lucian Bode a precizat că urmează definitivarea documentațiilor și apoi predarea terenului spre Compania Națională de Investiții. Oficialul speră ca până la finalul acestui an să fie semnate contractele de execuție.

Ministrul Bode a precizat că MAI şi C.S Dinamo vor fi nevoite să îşi asume costurile acestor proceduri şi a avertizat că acestea se vor ridica la aproximativ două milioane de euro.

Stadionul Dinamo va costa 100 de milioane de euro

Discuţiile despre noul stadion Dinamo durează încă de la introducerea lui în proiectul Euro 2020, dar din cauza litigiilor, demararea lucrărilor nu s-a făcut niciodată. Au existat inclusiv variante ca noua arenă să fie ”mutată“ pe spaţiul ocupat de velodrom, pentru a se evita problemele cu Nicolae Badea.

Dinamo ar putea juca pe noul stadion în sezonul 2024/2025, iar construcția va costa aproximativ 100 de milioane de euro și va avea o capacitate mai mare decât arena din Ghencea: 33.000 de locuri, față de 31.254, cu aproape cinci milioane de euro mai mult decât cel al rivalilor.

Citește și:

Borcea și familia își petrece vacanța de vară la Pam Beach Olimp. Valentina: ”Ne-am vaccinat”

-->
Previous Cosmin Contra: „Nu m-am vindecat”
Next Planul incredibil al omului de afaceri care ar vrea să o preia pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.