Veste mare pentru suflarea dinamovistă: Contractul a fost semnat


Dinamo este tot mai aproape de a avea un stadion nou. Potrivit anunțului făcut pe pagina de Facebook ”Noul Stadion Dinamo”, Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a anunțat că arena nouă se va ridica pe locul vechiului stadion din ”Ștefan cel Mare”.

De asemenea, documentația pentru studiul de fezabilitate este aproape finalizată.

”Într-o declarație dată în această seară (n.r. marți seară), domnul Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a confirmat că a fost depășit obstacol birocratic anunțat luna trecută, rezilierea contractului semnat cu CS Dinamo pentru vechiul amplasament, Velodrom, semnându-se deja contractul pentru locația stadionului central.

Totodată, este aproape finalizată documentația preliminară de studiu de prefezabilitate și fezabilitate, numărul de locuri fiind cel mai important detaliu, urmând ca, în curând, să fie licitat și semnat contractul în acest sens pentru predarea acestora de către proiectații și arhitecții care le vor întocmi, două-trei luni până la predare, termen estimativ, apoi beneficiarul CS Dinamo va aviza forma, capacitatea, design-ul final”, se arată pe pagina de Facebook ”Noul Stadion Dinamo”.

Citește și:

Da, Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase: ”A spus-o clar”

-->
Previous Sorescu dorit în Turcia de Şumudică
Next Veste mare pentru suporteri. Anunțul PCH

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *