Veste mare pentru Dinamo înaintea meciului


-->
Înainte de returul cu U Cluj, din barajul de promovare/menținere în Liga 1, Dinamo a primit o veste bună.

Aflată în insolvență din cauza datoriilor, Dinamo a fost informată de FRF că a primit licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Conducerea formației din „Ștefan cel Mare” a fost informată azi de FRF că dosarul pentru licențiere a fost aprobat. Astfel, Dinamo va putea juca în sezonul viitor în Liga 1, dacă va reuși să întoarcă scorul din turul cu U Cluj, terminat 0-2.

Potrivit informațiilor interne, Dinamo are o datorie totală de 7 milioane de euro către creditori. Din această sumă, 2,5 milioane de euro (35% din suma totală) este datoria către Programul DDB, reprezentând suma pe care fanii au strâns-o pentru a ajuta financiar clubul.

Șefii DDB le-au mai transmis fanilor cotizanți că suma a fost oferită către Dinamo ca împrumut, deoarece clubul nu poate primi donații, fiind o societate comercială, și îi îndeamă să continue să dea bani către club.

Când se joace returul

Meciurile retur din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, Chindia – Concordia Chiajna, respectiv Dinamo – U Cluj, vor avea loc pe 29 mai.

Ambele meciuri retur se vor juca pe 29 mai. Concordia – Chindia va deschide ziua de fotbal, de la ora 18:15, iar Dinamo – U Cluj se va juca de la 21:00. Primul meci va avea loc la Ploiești, pe „Ilie Oană”, al doilea pe arena Dinamo din „Ștefan cel Mare”.

Citește și:

Năstase cere măsuri dure după ”sfidarea” președintelui Ungariei: ”Așa au tratat Transilvania”

Previous Planul conducerii la returul barajului
Next Unde a vrut Dinamo să joace returul barajului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *