Veste MARE pentru ”câini”: ”Se va face”


Dinamoviștii trec printr-un impas financiar și din cauza faptului că de ani de zile fanii nu mai vin în număr mare pe stadionul din Ștefan cel Mare. Dumitru Dragomir a explicat însă că are informații sigure că până la urmă stadionul Dinamo se va face!

”Dinamo nu trebuie să se mute pe stadionul Arcul de Triumf. Cred că la Dinamo se va face un stadion modern, mare. Mai știu și eu lucruri. Mai am acces la informații importante. Într-un an sau doi se face stadion! Dacă oamenii ajungeau la o concluzie, se făcea stadion de anul ăsta. Ne iubim prea mult și d-asta…

Dinamo are câțiva tineri destul de valoroși. Păcat că pe unii i-a dat pe nimic. Echipa nu e rea. În primul rând, jucătorii pot să fugă. Cred că au făcut o pregătire de iarnă bună. Dinamo nu are șanse la play-off! S-a terminat. Nu mai sunt suficiente etape pentru a ajunge în play-off. Păcat…Dinamo merită să fie în primele 6. Are nume, are spectatori. E diferență mare între o echipă din provincie care aduce 1000-2000 de fani și Dinamo care aduce 6.000-7.000”, a declarat Dumitru Dragomir.

Citește și:

Dan Petrescu îi distruge pe cei de la FCSB: ”Nu țin minte”

-->
Previous Ricardo Grigore, genial după meci: ”Și Barcelona trebuie”
Next Interviu cu marcatorul de aseară: ”Trebuie să salvăm ce iubim mai mult”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *