Veste mare oferită de Zăvăleanu: „Sunt foarte doritori să ajute”


Într-un interviu acordat recent în FANATIK, Răzvan Zăvăleanu a confirmat că a discutat cu posibili investitori la Dinamo, dar i-a asigurat pe fani că scenariul telenovelei spaniole nu va mai avea loc. Motivul este acela că cine dorește să investească la Dinamo, va trebui să arate o garanție de 20 de milioane de euro, bani suficienți pentru a acoperi atât datoriile mari ale echipei, dar și pentru a avea un buget serios de salarii și transferuri.

Acesta a discutat și despre programul DDB, cel care încă bagă încă bani în coonturile clubului.

Vorbind de oameni de afaceri, Pablo Cortacero v-a contactat…

– Da. Am primit mail-ul prin care și-a arătat disponibilitatea de a ajuta financiar Dinamo. Dar nu am intrat în amănunte pentru că v-am zis, orice investitor poate ajuta clubul fără prea multe vorbe.

Cum rămâne cu acțiunile pe care le deține domnul Cortacero? Puterea lui e limitată în acest moment…

– Există temeiuri legale ca o persoană sau o societate care vin și salvează Dinamo, să poată deveni acționari.

Implicarea DDB a mai scăzut în ajutorul clubului? Au mai apărut informații în spațiul public care susțin asta…

– Trebuie să spun că sunt foarte puține persoane care cunosc implicarea financiară a DDB-ului la leu. Este greu să vorbească altcineva că implicarea a scăzut sau a crescut. Eu atât spun că eforturile DDB sunt în continuare aceleași și fără banii pe care DDB îi aduce lună de lună, clubul ar intra imediat în colaps. Văd același interes cu cei de la DDB cu care discutăm în mod constant.

Sunt foarte doritori să ajute și ceea ce vreau să subliniez, este foarte important, nu am resimțit niciodată o presiune sau o intruziune în actul executiv de conducere a societății. Fac cinstit ceea ce fac, pun bani la dispoziția clubului, le explicăm pentru ce sunt banii, dar nu există interferențe în activitatea noastră administrativă.

Citește și:

Șapte învățături ale părintelui Ilie Cleopa: ”Maica sănătății și lungimea vieții”

-->
Previous Dinamo este dorită în Liga 1 și de marii rivali
Next Cornel Dinu se ia de Mircea Rednic: „N-are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *