Veste mare oferită de Jerry Gane: ”Am avut o discuție despre bani” Un alt personaj implicat


Vin banii în sfârșit la Dinamo sau e o nouă promisiune neîmplinită? Asta vom vedea până vineri, când Dorin Șerdean și Cornel Țălnar au promis că se vor plăti unul sau două salarii din cele patru restante!

”Nu a venit niciun ban până acum. Așa cum s-a terminat anul, așa l-am și început, cu promisiuni. Domnii Dorin Șerdean și Cornel Țălnar ne-au spus că până vineri o să se plătească unul sau două salarii.

Nu credem, le-am spus-o în față că nu credem. Ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, mai ales din partea lui Pablo Cortacero, o bătaie de joc, josnic ceeea ce a facut…

Am avut o discuție cu Dorin Șerdean și cu Cornel Țălnar. Ne-au spus că ei vor plăti ceva, unul sau două salarii. Au fost de față și câțiva jucători. Dacă nu se întâmpla asta, va fi foarte grav. Nu știu ce deciziii vor lua, dar există o stare mare de îngrijorare.

Băieții sunt foarte supărați, au fost fără bani de sărbători. Mâine vom face testul COVID, e clar că s-au plătit bani pentru testele covid și pentru vizita medicală.

M-au anunțat cei din club. Doctorul Bătineanu a plecat, dar l-am rugat să rămână până vineri. Am înțeles că și el o să rămână și o să se plătească și pentru el.

Avem masă, avem strictul necesar în acest moment, numai că au început să plece din club, din angajați. Cei de la bucătărie își fac treaba. Angajații au mai primit câte un salariu.

M-a sunat și Rufo Collado acum câteva zile, mi-a spus că Juan Camara și Aleix Garcia o să întârzie. Eu am vorbit cu Juan Camara, el vrea să rămână aici, la Dinamo, dar nu asa! Îl aștept de miercuri la pregătire.

Îl aștept și pe Ante Puljic, să ajungă mâine după amiază. În rest sunt toți băieții. Am auzit multe și despre Fabbrini, dar niciunul nu a venit să îmi spună că pleacă.

E foarte greu și pentru mine. Dacă îmi pleacă jucătorii ăștia e foarte greu. Să aduci acum jucători e foarte greu, în condițiile în care ai creat o echipă, ai o omogenitate. Dacă mai pleacă, atunci rămâne alt obiectiv și cu altcineva.

Mi s-a spus că s-ar plăti august și septembrie. Cam jumătate de milion, undeva pe acolo ar veni”, a declarat Jerry Gane.

Citește și:

Anton ar putea salva pentru moment Dinamo. Ofertă importantă

Previous Anton ar putea salva pentru moment Dinamo. Ofertă importantă
Next Investitor român adus de Țălnar care vrea să preia acțiunile de la Cortacero. Reacția DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *