Veste mare oferită de Dănuț Lupu


-->
Au trecut peste 6 ani de când fanii dinamoviști visează la construirea unui nou stadion pentru echipa lor. Anii au trecut, stadionul din Giulești, Ghencea și „Arcul de Triumf”, au fost deja construite, chiar inaugurate (mai puțin „Arcul de Triumf”), însă cel din centrul Bucureștiului a rămas același, vechi și în paragină.

O nouă informație despre stadion vine din partea lui Dănuț Lupu, oficial al clubului sportiv Dinamo.

Dănuț Lupu: „Totul e posibil”

„Din câte știu eu, în scurt timp se va anunța demolarea. Uite, o să vedeți că până în vară îl demolează. S-ar putea și pe 14 mai (n.r. – ziua clubului Dinamo) să fie anunțată demolarea stadionului. Totul e posibil”, a declarat Dănuț Lupu, la PlaySport LIVE.

S-a construit, cât am fost președinte, bazinul olimpic, sala de sport, unde ne bucurăm să vedem meciurile echipelor noastre de handbal, baschet sau volei. Avem terenurile de tenis, avem baloane. Parcul „Dinamo” merită un stadion nou, având în vedere poziția. Are tot ce-i trebuie și eu sper să găsească o cale de mijloc. Pentru aspect, pentru poziție, pentru club, acel stadion ar trebui refăcut” a comentat fostul președinte CS Dinamo, pentru PlaySport.ro.

Conform CNI, noul stadion din Ștefan cel Mare ar urma să aibă aproximativ 33.000 de locuri și va costa între 90 și 100 de milioane de euro.

Citește și’

Sfântul Nicolae Velimirovici: ”Întărirea legăturii inimii cu Dumnezeu”

Previous Programul din play-out al lui Dinamo
Next Bani de la UEFA pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *