Veste mare: „Miercuri o să afle toata lumea”


-->
Dinamo va avea, în sfârșit, stadion nou, după anunțul CNI, însă fanii se întrebau când începe demolarea actualei arene. Dănuț Lupu a „scăpat” informația. Chiar de ziua lui Dinamo va fi făcut marele anunț.

„Putem să-l demolăm. Miercuri o să afle toată lumea, miercuri e ziua lui Dinamo, e datoria lor să anunțe. (…) Până miercuri nu zic nimic, mai așteaptă, nu pot să spun eu. Vor fi și personalități, e ziua lui Dinamo. La fel a fost și anul trecut”, a spus Dănuț Lupu la Liga Digisport.

Dinamo împlinește 74 de ani sâmbătă, dar celebrarea vaf i făcută miercuri, atunci când este așteptat anunțul demolării actualei arene. Lupu spune că vor fi și alte evenimente.

„O festivitate, facem și un meci de old boys la sfârșit, cine mai poate. Ar fi 55 de jucători, de la Pârcălab la… Nu împărțim terenul în două, nu, nu. Din 55 de jucători pe care i-am adunat, jucăm vreo 24, 25.

Nea Mircea e antrenorul, iar nea Cornel va fi antrenor la cealaltă echipă. Lucescu nu poate să mai joace. Am făcut eu două echipe, da. Păi nu au mai fost adversari? Dar vor fi și jucători mai tineri, cum e Dănciulecu, media e mai mică de 55 de ani.

Dacă i-ar avea Dinamo pe jucătorii ăștia și să aibă 30 de ani, îți spun eu că n-ar mai juca nimeni cu noi, nici nu ne-ar lăsa să ne înscriem în campionat. Am juca doar în Champions League”, a precizat Lupu.

Pe 28 aprilie, Adrian Cefălan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a oferit toate informațiile din acest moment despre noua construcție din „Ștefan cel Mare”.

Va fi cel mai scump din țară

„90% se va face stadionul Dinamo, în condițiile actuale. Trebuie făcut, e zonă centrală. Și noi ne-am gândit la 25.000 de locuri.

Noi ne-am învățat să fie stadioanele foarte mari. Nu poți să le faci doar pentru două meciuri.

Probabil că va fi cel mai scump stadion din țară! Acum, fierul e 7 lei. Va costa în jur de 100 de milioane de euro. 35% din sumă se duce către cote și taxe TVA. Pentru construcția efectivă rămân 65% din bani”, a spus Cefălan, potrivit Pro Sport.

Citește și:

Vești despre Cosmin Matei: când va reveni

Previous Cornel Dinu nu e de acord cu siglele
Next Florin Prunea: „Nici nu mai știa pe unde e”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *