Veste mare: „Începutul unei epoci sănătoase”


Dinamo este pe punctul de a fi vândută, cel puțin acestea sunt ultimele noutăți din această dimineață.Puțin mai devreme, Dorin Iacob a fost din nou prezent la emisiunea Radio Dinamo1948, de data aceasta în calitate de spectator.

Acesta a lăsat câteva comentarii dădătoare de speranțe, lăsând să se înțeleagă că totul este rezolvat, iar Dinamo va avea noi investitori.

„Diya nu este pe <mâna> lui Murad”
„Murad a și fost rezervat față de Diya, TOCMAI că a avut o condiționare , dacă .. Negoiță îmi vinde terenul. Murad a și spus că nu dorea și nu dorește să fie asimilat cu ideea de a avea alte interese imobiliare.
„Dragii mei, dimineața asta este începutul unei epoci sănătoase la Dinamo. Restul este can-can.”

Ce declara marți seara

„Avem un grup consistent de oameni care s-au înțeles în primul rând că pot forma o entitate care să investească. Fiecare dintre ei își stabilesc modalitatea prin care o vor face. 80% sunt lucrurile clarificate, dar voința de a investi este de 100%.

Dorim mâine, dacă se poate, să semnăm cu investitorii, și poimâine să mai facem niște achiziții. Noi încercăm să accelerăm să mai prindem câteva zile de transferuri(n.r 7 septembrie este ultima zi), de și mai bună calitate și chiar contra unor sume de bani, pe care investitorul și le va putea permite, fără să treacă prin conturile de insolvență ale lui Dinamo.

În acest moment sunt foarte încrezător că avem soluții de investitori. Implementarea acestei soluții se poate face într-un timp foarte scurt din clipa asta. Dacă nu se trece și la achiziția pachetului de acțiuni, se continuă procedura de a se realiza investiția și aportul de capital, dar fluxurile în care se vor face vor fi mai lente și mai condiționate de anumite etape.

Eu cred că într-o zi sau două, domnul Șerdean își va definitiva poziția. Acesta s-a exprimat că nu are posibilitatea de a investi.

Citește și:

Neagoe, la pachet cu Mărginean, la ”Șepcile roșii”

Previous Dinamo a adus un mijlocaș central
Next Dorin Șerdean a acceptat să cedeze clubul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *