Veste MARE dinspre sponsorul lui Dinamo


Dinamo a reușit să ia licența pentru Cupele Europene, un obiectiv la care fanii nu au renunțat niciodată, iar acum pot pregăti în liniște meciul de luni din Gruia, cu CFR Cluj.

Cu 50.000 de bilete virtuale vândute și cu aproximativ 1.500 de tricouri oficiale cu numele membrilor DDB, dar și cu alte tipuri de donații, DDB a reușit să ajute Dinamo să ia licența.

Fanii au venit și cu un anunț mare. Pe lângă mașina Suzuki Swift oferită de sponsorul lui Dinamo pentru unul dintre norocoșii care și-au cumpărat bilete la meciul cu Dinamo Kiev, va mai exista un alt autoturism, același model, pentru unul dintre cei care cumpără tricourile cu numele membrilor DDB. Condiția: să se atingă numărul de 2.500 de achiziții până la sfârșitul acestei luni.

„SURPRIZĂ PENTRU CEI MAI DEDICAȚI FANI
DOUĂ AUTOTURISME SUZUKI VIN ÎNSPRE VOI, CÂINILOR!

DDB a anunțat astăzi că Dinamo îndeplinește condițiile pentru licență. Acest lucru a fost posibil grație celor mai dedicați suporteri din câți există! Vorbe în vânt!?

HAIDEȚI SĂ VEDEM
Am pornit bătălia pentru licență cu 30 de zile în urmă. Targetul în acest timp foarte scurt părea imposibil de atins: 1.200.000 de Euro!

Câinii însă nu au timp de lamentări, fatalismul nu îi caracterizează, așa că au pornit instant într-o cursă contra cronometru, au strâns din dinți, s-au susținut reciproc și astfel obiectivul a fost atins: Dinamo va avea drept de joc în Europa și în Liga 1!

Acestea sunt faptele! Ce fac suporterii lui Dinamo de 2 ani încoace a ajuns inclusiv în paginile ziarelor internaționale!

Una dintre modalitățile de a aduna bani a fost cumpărarea de bilete virtuale pentru un amical de gală, cu Dinamo Kiev. S-au vândut aproape 50.000 de bilete, cu prețuri cuprinse între 10 și 100 RON. Să citim acest amănunt un pic altfel!

Având în vedere prețurile crescute, câinii au cumpărat, de fapt, peste 100.000 de bilete clasice, cele de 5 RON, cu care DDB a realizat 4 sold out -uri la rând pe AN! Câinilor, ați dat peste cap și stadionul OLIMPIC din Kiev!

ÎNCĂ UN DINAMOVIST ÎȘI VA SCHIMBA MAȘINA
Având în vedere efortul acesta fantastic, credem că o surpriză ar fi bine venită! DDB va oferi un autoturism SUZUKI SWIFT ca premiu, deși am anunțat că o vom face numai în caz de sold out.

IMPORTANT

La tombolă vor participa toți cei care au cumpărat bilete pentru amicalul de la Kiev!

Încă unul dintre cei care pun umărul la salvarea lui Dinamo va conduce începând de mâine un SUZUKI SWIFT! Premiul cel mare, însă, îl știm cu toții, în viața asta mai avem ceva de făcut și ne vom duce misiunea la capăt!

ȘI MAI VINE O MAȘINĂ
Meritați mai multe decât ați putea primi vreodată ca suporteri, așa că anunțăm încă o surpriză!

UN SUZUKI SWIFT CA PREMIU ȘI PENTRU TRICOURI
O vom face tot prin intermediul unei tombole, atunci când numărul de tricouri va ajunge la 2500. Acest lucru trebuie să se întâmple însă până pe 30 aprilie, dată limită pentru achiziționare. Până în acest acest moment s-au vândut 1492 de tricouri.

Comenzi se pot efectua aici:
https://shop.programddb.ro/produs/tricou-oficial-suporteri/

NE SALVĂM ÎMPREUNĂ CLUBUL, CÂINILOR!
Și ne oferim șansa de a zâmbi mai mult din când în când!
BAFTĂ TUTUROR!” – se arată în comunicatul oficial DDB

Citește și:

EXCLUSIV Mulțescu a primit vești înainte de meciul cu CFR Cluj

-->
Previous Un stelist convins anunță: ”Nu concep ca Dinamo să retrogradeze”
Next Cosmin Contra despre DDB: "Îi felicit, dar..."

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *