Veste mare de la președintele Ionuț Popa


Veste fabuloasă pentru suporterii lui Dinamo! Clubul Sportiv din „Ștefan cel Mare” este deschis pentru o fuziune care să salveze de la colaps clubul cu milioane de fani în România din Liga 2.

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, este gata să sară în ajutorul lui Răzvan Zăvăleanu, care încearcă „să stingă datoriile” celor de la FC Dinamo.

„Câinii” din Liga 2 se pregătesc acum de marele derby cu Steaua, care se va juca pe Arena Națională.

Conducătorul de la CS Dinamo a anunțat că este gata să bată palma cu FC Dinamo. Stingerea datoriilor rămâne ultimul obstacol înainte de a se bate palma.

„Vreau să clarificăm lucrurile pentru toți suporterii dinamoviști, după ultimele comentarii care au apărut și pe rețelele de socializare. Vrem unitate, vrem să fie un singur Dinamo! Am fost la un pas de asociere cu clubul aflat acum în Liga 2, dar cei de la FC Dinamo trebuie să-și rezolve problemele cu datoriile. Noi am făcut echipa pentru noul stadion și să avem continuitate cu Academia.

Nu avem drept de promovare, iar dacă intrăm în Liga 2, o să jucăm cu puștii și dacă pierdem toate meciurile. Dacă domnul Zăvăleanu plătește datoriile de un milion și ceva de euro, atunci batem palma. Abia aștept să găsească o soluție și imediat vom face un parteneriat pe care îl așteaptă toți suporterii lui Dinamo. FC Dinamo ar avea și echipa a doua, unde pot să crească jucătorii”, a spus președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, pentru ProSport.

Citește și:

A plecat și el de la Dinamo în Liga 1

Previous Paul Anton se întoarce în Liga 1
Next Declarații uluitoare ale lui Lupu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *