Veste îngrozitoare venită dinspre FIFA pentru Dinamo


-->

Lucrurile la Dinamo rămân în continuare foarte incerte, atât legate de spaniolii care încă dețin pachetul majoritar, cât și de conducerea DDB și planurile pe care aceștia le au pe viitor.

GSP a venit astăzi cu o informație îngrozitoare pentru clubul Dinamo. ”Dinamo a pierdut în prima instanță procese cu Borja Valle și cu Rene Roman. Suma de plătit e foarte mare, dar clubul are dreptul să solicite micșorarea ei deoarece jucătorii spanioli au semnat alte angajamente la scurtă vreme după ce au rupt contractele de la București.” – se arată în știrea din GSP.

Suma pe care aceștia trebuie să o primească de la Dinamo, conform verdictului, este de 420.000 de euro!

Surse care cunosc cazul explică ce ar trebui să facă oficialii roș-albilor ca să diminueze paguba: „Clubul poate solicita ca FIFA să reducă suma totală pe care au pretins-o fotbaliștii și să stabilească despăgubiri numai până la momentul în care jucătorii au semnat contracte cu alte cluburi.

Adică să le ofere doar salariile din perioada în care s-au aflat la București și din vremea în care au rămas liberi după ce au rupt actele cu Dinamo”.

Citește și:

Agentul lui Albentosa: „Are ofertă”

Previous Agentul lui Albentosa: „Are ofertă”
Next Un jucător anunță ce se va întâmpla la club: „Vor pleca”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *