Veste importantă pentru dinamoviști de la Răzvan Burleanu


-->

Mirel Rădoi a dezvăluit la finalul anului trecut că Dinamo nu va merge în eșalonul secund chiar dacă va retrograda. Motivul? Pentru că s-ar trece la sistemul competițional cu 18 echipe. Răzvan Burleanu însă a infirmat informația și spulberă speranțele dinamoviștilor.

”Nu mai suntem într-o situație de criză astăzi care să ne permită intervenția în ceea ce privește modificarea sistemului competițional. Nu va avea loc nicio schimbare în ceea ce privește acest sezon”, a declarat Burleanu într-o conferință de presă.

Totodată, șeful Federației a precizat că se lucrează la un nou format pentru Cupa României: „Lucrăm cu firma de consultări HyperCube. Singura analiză pe care o avem este cea legată de formatul Cupei. Alte discuții nu avem despre formatul competițional”.

În august 2020, FRF a decis extinerea numărului de formații de la 14 la 16. Principalul scop al acestei măsuri a fost ca Dinamo să fie salvată de la retrogradare, lucru care s-a întâmplat. Dinamo avea 5 restanțe nedisputate, însă în momentul înghețării sezonului, a ocupat locul 13, care conform sistemului competițional, ducea direct în liga secundă.

Citește și:

Edward Iordănescu, ironic la numire: ”Da, m-au susținut americanii. Tot timpul vor prima rezultatele”

Previous Dinamo a mai anunțat astăzi două transferuri
Next Doi jucători importanți pleacă: ”Vor renunța la bani”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *