Veste importantă înainte de derby


Dinamo se pregătește de duelul cu FCSB, și caută răzbunare după ce în meciul tur au pierdut cu 6-0. Echipamentul jucătorilor va fi cu totul și cu totul special, așa cum a fost anunțat în această seară de programul DDB.

„DUMINICĂ JUCĂM ÎN TRICOURILE DDB

Pe 16 februarie 2020 am jucat cu fcsb pe Arena Națională. Porneam cu a doua șansă și totuși am luat cele 3 puncte. N-ați uitat golul lui Sin din lovitură liberă. Nici semnele lui Vali Lazăr către ”Peluza Monștrilor”, după golul victoriei.

La acel meci, băieții noștri au jucat pentru prima dată cu ”Doar Dinamo București” pe tricouri, în dreptul inimii.
Sponorul pricipal s-a dat la o parte pentru acel meci și a făcut loc inscripției DDB, ca o recunoaștere a faptului că Proiectul Suporterilor devenise principalul sponsor și susținător al echipei.

Acele tricouri au devenit simbolul salvării de la faliment. Au fost vândute la licitație și toți banii strânși au intrat în club pentru a putea obține licența de Liga 1.

În 2021 ne-am confruntat cu același risc al pierderii licenței și implicit al falimentului. Datoriile create de spanioli erau mult mai mari decât în anul precedent. Atunci s-au lansat tricourile inscripționate cu numele suporterilor. S-au strâns 200.000€ și s-au acoperit o parte din datorii.

Prin acest lucru, tricourile negre, cu 2000 de nume de suporteri, au devenit un simbol al salvării. Asta le dă valoare mai mult decât orice.
Tricourile au fost expediate către suporteri și în proporție de 98% au ajuns în posesia lor.

Duminică, vor căpăta și mai multă valoare, pentru că vor deveni TRICOURILE OFICIALE DE JOC.
Era una dintre promisiunile făcute suporterilor. Știm că mai avem o promisiune în așteptare. Nu ne oprim. Vom face tot posibilul să ducem până la capăt tot ce am început.

Pentru a putea fi îmbrăcate în meciurile oficiale, eram obligați să alegem o altă culoare, în afara culorilor care sunt deja folosite în echipamentul din acest sezon.
Duminică vom fi acolo. Nu doar în Peluză, nu doar în tribune, ci și pe piepturile jucătorilor.

Pornim cu șansa a doua, dar băieții noștri vor juca din ADÂNCUL INIMII. Pentru ei, pentru EMBLEMA de pe piept și pentru toți acei SUPORTERI care au dat totul pentru Dinamo.

PS: Prin aceste tricouri, toți suporterii de departe vor fi prezenți, în mod simbolic, pe stadion.

La fel cum putem fi prezenți, indiferent unde ne aflăm, prin cumpărarea unui bilet virtual de aici: https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/

Haideți să revenim la zilele bune în care eram cu toată inima alături, când puneam la comentarii screenshoturi cu bilete pentru a ne încuraja unii pe alții!” – se arată în comunicatul oficial DDB

Citește și:

Se îngroașă gluma pentru premierul Ciucă: a fost admisă sesizarea de plagiat la teza de doctorat

-->
Previous Doi jucători importanți pleacă: ”Vor renunța la bani”
Next Dinamo este foarte aproape de un nou transfer de marcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.