Veste importantă: „7-8 nume, dinamoviști”


-->
Dinamo a rămas fără administrator special după ce Iuliu Mureșan a decis să părăsească echipa în plin campionat. Teoretic, el încă ocupă această funcție, însă în practică postul este vacant.

Invitat la PlaySport Live, Șerdean a dezvăluit că a discutat cu Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, despre acest subiect, dar și cu reprezentanți ai programului DDB. Șerdean a explicat că a existat o listă cu 7-8 nume de dinamoviști care ar fi luați în calcul pentru această funcție. Dar nu s-a luat încă o decizie în acest sens. De asemenea, cu Nicolae Badea a vorbit despre acest subiect, însă înainte de meciurile de baraj, jucate de Dinamo contra Universității Cluj.

Am avut o listă și o dezbatere, inclusiv cu domnul Zavaleanu. Există o promisiune pe care am făcut-o. A fost o discuție cu câțiva lideri DDB. Am avut o discuție și îmi pare rău că trebuie să o spun. O discuție de principiu cu 4 lideri ai DDB. Am avut pe listă mai multe nume. 7-8 nume, dinamoviști. Am promis că nu o să vorbesc despre ce s-a discutat. A fost o discuție foarte civilizată, cred constructivă, zilele trecute. Nu am luat nicio decizie încă. Am avut discuțiile cu dumnealui (n.r. Nicolae Badea) înainte de meciurile de baraj”, a spus Dorin Șerdean la PlaySport Live.

(n.r. despre convocarea AGA) Am avut discuții, și azi am vorbit cu domnul Zăvăleanu. O să ne auzim la telefon luni și o să facem procedurile necesare. Mi-a acordat acest sprijin. RTZ, fiind desemnat de Tribunal, normal că dumnealui trebuie să convoace AGA. Am vorbit și o să rezolvăm săptămâna viitoare, cel mai probabil”, a mai spus acționarul majoritar al lui Dinamo.

Citește și:

Ladislau Boloni și-a găsit echipă!

 

 

Previous Veste rea:„Falimentul este o chestiune de timp”
Next Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *