Veste imensă pentru fanii lui Dinamo


Pentru turul barajului dintre Dinamo și FC Argeș, programat luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională, au fost vândute peste 15.000 de bilete.

Suporterii lui Dinamo au anunțat pe Facebook că Peluza Nord, locul unde se află galeria echipei, este deja ocupată în întregime:

„În zona PCH mai sunt disponibile aproximativ 500 de bilete la Inelele 1 și 2. În cursul zilei de azi va fi deschis și Inelul 3!”

Prețurile biletelor pornesc de la 19,48 lei și pot fi achiziționate online sau de la casele de bilete, în următorul program:

Sâmbătă: 10:00 – 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
Duminică: 10:00 – 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
Luni: 13:00 – 20:45 – casa de bilete Stadion Arena Națională

Bilete online găsiți AICI:

https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fc-arges-baraj-liga-1/

Dinamo mai are de jucat două meciuri pentru a reveni în Liga 1. Suporterii echipei speră că la ora meciului de pe Arena Națională vor fi prezenți peste 20.000 de fani.

„Comparativ cu vânzarea de bilete pentru meciul cu CSA, situația arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune. Am ales Arena Națională, deoarece a fost practic singura opțiune. Va exista și sistemul VAR, iar prima echipă va primi instrucțiuni despre modul de utilizare, așa cum au avut deja echipele din Liga 1. FRF ne pune la dispoziție aceste instrucțiuni pentru a înțelege momentele în care intervine sistemul și ce să se aștepte pe parcursul meciului.

La acest baraj nu se mai aplică regulile din Liga 2, ci trebuie să avem un jucător sub 21 de ani pe teren. Arcul de Triumf este un stadion destinat în principal rugby-ului, astfel că chiar și amplasamentul camerelor TV diferă, fiind amplasate pe linia de 30, iar nu există o platformă pentru VAR la Arcul de Triumf.

Pentru sezonul următor trebuie să se ia în considerare această situație și să se găsească o soluție, în cazul în care ajungem în Liga 1, pentru a depăși această provocare”, a declarat Vlad Iacob în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9„.

Citește și:

Gestul lui Grigor Dimitrov pentru iubita lui, Mădălina Ghenea: ”Mad+C”

Previous Informații importante înainte de baraj: ”Dau târcoale”
Next Burcă, optimist înainte de barajul cu FC Argeș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *