Veste foarte importantă pentru suporteri


-->
Astăzi, la Stadionul „Arcul de Triumf” din București, membrii echipei Dinamo, reprezentanții detinatorilor drepturilor TV și reprezentanții arenei din Capitală s-au adunat pentru a discuta despre implementarea sistemului de arbitraj video pe acest stadion, în perspectiva meciului cu CSU Craiova din prima etapă a sezonului nou al Superligii.

Datorită unor concerte programate, Arena Națională va fi indisponibilă în perioada 15 iulie – 15 august. Astfel, atât FCSB cât și Dinamo, echipele care au evoluat pe cel mai mare stadion al țării în sezoanele anterioare, sunt în căutarea unei alternative temporare pentru a-și disputa meciurile.

Conform informațiilor publicate de Gazeta Sporturilor, reprezentanții deținătorilor drepturilor TV și cei responsabili de monitorizarea sistemului de arbitraj video au participat la o vizită pe stadionul „Arcul de Triumf” pentru a evalua posibilitatea desfășurării meciului dintre Dinamo și CS Universitatea Craiova în prima etapă a Superligii. Toate părțile implicate se confruntă cu o limitare de timp, deoarece Superliga începe în mai puțin de o săptămână, conform surselor GSP.

Contactat de GSP, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a declarat: „În proporție de 99% vom juca pe Arcul de Triumf. Am primit asigurări în acest sens. Mai sunt cateva formalități de îndeplinit”.

Citește și:

Dan Bittman, incident într-un avion Tarom: ”Caută o scară să ne dea jos”

Previous Anunț de ultimă oră al lui Burcă
Next Planurile lui Ahmed Bani pentru noul sezon

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *