Veste extraordinară înaintea derby-ului


-->
Ovidiu Burcă a primit o veste extraordinară înaintea meciului pe care Dinamo îl va juca vineri cu Rapid.

Meciul dintre Dinamo și Rapid îi dă ocazia lui Ovidiu Burcă să se bazeze pe un jucător care până acum nu a putut îmbrăca tricoul alb-roșu. Fundașul brazilian Lucas Alves nu a avut actele puse la punct până acum, astfel că doar s-a antrenat cu echipa din Șos. Ștefan cel Mare, fără a avea posibilitatea să îmbrace tricoul alb-roșu într-un meci oficial.

Acum, însă, problema apărătorului s-a rezolvat, potrivit informațiilor publicației Radio Dinamo 1948, care scrie că acesta este apt de joc pentru meciul de vineri, împotriva Rapidului.

Celelalte opțiuni ale tehnicianului pentru centrul apărării sunt Răzvan Patriche, Josué Homawoo și Quentin Bena.

Dinamo va juca pe terenul Rapidului vineri, de la ora 21:30.

Ce a declarat Burcă după calificarea în grupe

„De la început am avut o stare de neliniște, pentru că din astfel de meciuri ai doar de pierdut, pentru că toată lumea se așteptă să treci ușor.

A trebuit să fac o rotație. Mulți jucători sunt accidentați. A fost un meci destul de complicat. A fost o primă repriză cum nu mi-aș fi dorit, n-am avut controlul jocului, n-am avut intensitate, dar poate e de înțeles, pentru că au fost mulți jucători care nu au mai jucat de mult timp.

Indiferent cum, eram obligați să mergem mai departe. Restul e istorie, chiar dacă nu a fost o prestație foarte bună a noastră”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Colega de salon a Alexandrei, gravida care a murit la spitalul din Botoșani: ”Era vânătă!”

Previous Mircea Rednic a suferit un infarct
Next Burcă oferat de o echipă din străinătate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *