Veste excelentă primită de dinamoviști astăzi


Dinamoviștii sunt pe val în campionat și în Cupă și sunt în grafic deocamdată pentru îndeplinirea ambelor obiective. Calificarea în play-off și câștigarea Cupei României. Dusan Uhrin a schimbat fața echipei și jucătorii au arătat că pot juca un fotbal frumos, chiar dacă sunt neplătiți.

Iar așa cum a anunțat doardinamo.ro imediat după meciul câștigat la Suceava, Negoiță a decis să plătească salariile jucătorilor joi, iar astăzi le-au intrat banii pe luna august fotbaliștilor în conturi și prime de joc. Actualul patron al lui Dinamo nu s-a împrumutat de afaceristul Konstantinos Tsakiris, ci pur și simplu au plătit lefurile din finanțele clubului. Suma nu era mare, o parte dintre fotbaliști erau deja plătiți pe august, în timp ce alții aveau restanță jumătate de salariu pe ultima lună din vară.

Dacă Dinamo ar fi beneficiat de un împrumut, probabil jucătorii și-ar fi primit și salariul restant pe luna septembrie. Conducătorii le-au transmis însă fotbaliștilor să stea liniștiți, pentru că vor face eforturi ca și luna septembrie să fie plătită până pe 15 noiembrie. Dusan Uhrin le-a explicat și el fotbaliștilor că dacă vor fi în play-off, sigur vor dispărea și problemele cu banii.

Citește și:

Doardinamo confirmat. Primul jucător a reziliat astăzi cu Dinamo

Previous Doardinamo confirmat. Primul jucător a reziliat astăzi cu Dinamo
Next ULTIMA ORĂ Ce răspuns i-a dat Mircea Lucescu lui Nicolae Badea. Ce vrea să facă fostul acționar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *