--> -->

Veste excelentă pentru jucători în această seară


-->
Dinamoviștii pleacă luni spre primul și singurul cantonament al iernii, cel care se va desfășura la Benahavis, în perioada 13-23 ianuarie, pe Costa del Sol. Gaz Metan Mediaș, FCSB și Hermannstadt au ajuns deja la Marbella, iar dinamoviștii deși au sosit mai târziu din cauza faptului că nu stau prea bine cu banii și un astfel de cantonament este destul de costisitor, vor profita la maximum de timpul petrecut în Spania!

Dusan Uhrin a pregătit un program spartan pentru următoarele 10 zile! Va scoate untul din jucători, care nu vor avea nicio zi liberă. Cu toate acestea, fotbaliștii n-au motive să se plângă, mai ales că au fost restanți la fotbal în acest sezon, iar în 2020 sunt obligați să șteargă cu buretele ce a fost și să se ridice la așteptările suporterilor. Mai ales că le vor intra și banii zilele acestea în conturi!

Dar vestea bună pentru fotbaliști este alta. Că-l vor avea aproape pe Ionel Dănciulescu, cel care le este un fel de frate mai mare, un idol pentru jucătorii tineri români care au crescut în perioada în care Danciu-gol era în mare vogă ca fotbalist. Dănciulescu a aflat în această seară târziu că va merge până la urmă în Spania alături de Prunea, care l-a convins pe Negoiță că echipa are nevoie de Dănciulescu!

Citește și:

SPERIAT Ionuț Negoiță și-a schimbat opțiunea pentru că-i e teamă de un nou scandal mediatic

-->
Previous SPERIAT Ionuț Negoiță și-a schimbat opțiunea pentru că-i e teamă de un nou scandal mediatic
Next Dan Nistor aruncă mănușa: ”Ioan Filip știe”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.