Veste EXCELENTĂ pentru dinamoviști în această noapte


Dinamo în sfârșit scapă de problemele financiare din perioada Ionuț Negoiță. FC Dinamo București, patronat acum de Pablo Cortacero, a emis astăzi un comunicat de presă prin care i-a asigurat pe fanii dinamoviști că nu mai există restanțe salariale la Dinamo și că nu a existat niciun conflict între Rufo Collado și Cosmin Contra.

”ProSport, de ce minți?

FC Dinamo București precizează că antrenorul principal Cosmin Contra și directorul sportiv Rufo Collado nu au avut vreun „scandal monstru”, așa cum site-ul www.prosport și-a informat cititorii în această seară.
ProSport, de ce minți?

De ce îi induci în eroare pe suporterii noștri?

De ce denigrezi activitatea noastră într-un moment în care încercăm să readucem echipa în elita fotbalului românesc?

Antrenorul Cosmin Contra și staff-ul său au condus astăzi două ședințe de pregătire, dimineață la ora 10:30 și după-amiază la ora 17:30, ambele pe stadionul din Ștefan cel Mare.

De ce scrii, ProSport, că jucătorii dinamoviști s-au pregătit singuri la Săftica, fără conducerea conducerea noastră tehnică?

De ce minți, ProSport, că antrenorii noștri au refuzat să pregătească echipa din cauza unor întârzieri la plata salariilor?

Suporterii noștri trebuie să știe, pe cale oficială, că programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra înaintea deplasării la Mediaș, pentru meciul cu Gaz Metan din Liga 1 (etapa a 4-a), nu a suferit modificări nici înainte, nici după apariția acestui articol.

Dinamo București nu are, la apariția acestui drept la replică, restanțe financiare față de jucătorii și antrenorii noștri.

Dinamo București, prin Biroul de presă”

-->
Previous Cornel Dinu, înapoi la Dinamo. Funcția propusă de Contra
Next Motivul datorită căruia atmosfera la Dinamo este una bună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *