Veste excelentă pentru dinamoviști: ”Cu siguranță se va face”


Dinamo a rezolvat problema licenței prin intermediul programul DDB, sau mai exact a fanilor dinamoviști care s-au adunat într-un singur scop și au sacrificat din banii familiilor lor pentru a salva echipa.

Aceștia primesc astăzi și o veste bună. Principalul motiv pentru care finanțatorii nu vor să investească bani la Dinamo a fost faptul că echipa nu are un stadion modern pe care să evolueze. Dar se pare că acest lucru va fi rezolvat până la urmă și totul ține de un dosar care este la DNA.

”Toate documentele sunt la DNA. Există o anchetă a DNA-ului, și până nu se termină, sigur, finalizată și cu o investigație despre banii investiți acolo nu se va putea face nimic.

Când se va finaliza? Asta depinde numai de dânșii. Nu știm ce și cum. Chiar zilele trecute vorbeam și noi, ne uitam cu invidie, aș putea spune, la cele trei stadioane care se fac.

Și noi, din păcate, suntem blocați în continuare de fostele contracte și de tot ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani la club. Dar va veni și timpul nostru.

Cu siguranță se va face stadionul. Întreaga societate merge spre bine”, a declarat George Cosac.

Citește și:

Oferte speciale de 1 mai pe Betano

Previous Oferte speciale de 1 mai pe Betano
Next Latovlevic atacă Dinamo: ”Ar reveni la normal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *