Veste excelentă pentru Dinamo. Se poate lua licența: ”Cu eleganță”


Dinamo trebuie ca până la finalul lunii martie să reușească să achite toate datoriile scadente până pe 31 decembrie pentru a obține licența pentru Liga 1 și pentru Cupele Europene în cazul în care echipa din Ștefan cel Mare reușește să câștige Cupa României.

Ioan Mărginean a explicat cum se poate ajunge ca Dinamo să mai scape din datorii pe moment.

”Problema e că investitorul a dat mari semne de oboseală. Nu a mai dat bani, s-au făcut acele transferuri pe salarii exorbitante, iar eu cu Țălnar am făcut un pas înapoi pentru că ne gândeam că vom fi consultați cu privire la transferurile astea.

Am avut o întâlnire cu Cortacero la Cornel Dinu acasă în care i-am spus ce înseamnă Dinamo, căutăm terenuri unde să se construiască Academia… Eu am fost încântat, lucrurile sunau foarte bine, dar bugetul e ceva ce îi depășește pe oameni” a declarat Ioan Mărginean la Pro X.

Cum poate Dinamo obține licența pentru Liga 1: „Se poate face o amânare la plată”

„Referitor la licență, se poate face o amânare la plată. Suntem o țară latină și inventivă. Ce spune regulamentul? Să nu ai datorii, da? La stat, la angajați și la terți, e clar. Dar poți să faci o înțelegere de comun acord între cele două părți și să ajungi la o amânare de plata. De exemplu, între Contra și club, jucători și club. Se poate spune că li se vor da bani din primele drepturi de televizare care intră.

Problema de acum este că mai e o inginerie. Dacă eu am un proces cu unul dintre jucători sau din angajați, se consideră că îmi apar șansele. Dacă ai un proces pe rol, poți să mai amâni. Se spune că nu te înțelegi cu un om, nu vreau să mai amâne sau să lase din bani. Cu elegantă, cu un discurs bun, se mai poate amână”, a mai precizat Mărginean.

Citește și:

Explicație extraordinară a Pildei Talanților: ”E ca și cum l-ai pălmui pe Hristos”

-->
Previous Dumitru Dragomir: ”Altă variantă e moartă. Legile sunt aspre”
Next ULTIMA ORĂ Dinamo pierde un fotbalist important

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *