Veste EXCELENTĂ pentru Dinamo astăzi


Într-o perioadă foarte proastă, Dinamo mai primește și vești bune. Iar una excelentă vine astăzi de la FRF.

”Având în vedere Decretul prezidențial privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României și pentru a veni în sprijinul cluburilor, Federația Română de Fotbal a solicitat UEFA modificarea Regulamentului de Licențiere.
Astfel, FRF propune:

Amânarea termenului de achitare a datoriilor restante până la data de 29 mai în loc de 30 aprilie 2020 (exclusiv pentru cluburile solicitante de licență pentru Liga 1);

Suspendarea analizării criteriului privind datoriile financiare restante către bugetul statului (art. 47 bis) (exclusiv pentru cluburile solicitante de licență pentru Liga 1);

Ca urmare a punctului 2, suspendarea criteriului similar prevăzut de art. 61 bis pentru monitorizarea financiară (nu se vor evalua datoriile către stat nici în procesul de licențiere în desfășurare și nici în procesul de fair-play financiar desfășurat în cursul actualului an calendaristic – 2020);

Modificarea termenului privind prezentarea de către cluburi a informațiilor referitoare la pragul de rentabilitate financiară (art. 58 alin. 1 și art. 59 alin. 3 din RNLC și FPF) de la 31 mai la 31 august.

De asemenea, odată cu acordul UEFA, FRF va opera modificarea similară și în ceea ce privește suspendarea criteriului privind evaluarea datoriilor către stat / autorități fiscale din Regulamentul de certificare pentru Liga 2.

Propunerile de modificare ale Regulamentului de Licențiere au fost trimise către UEFA și, în cazul unui răspuns pozitiv, vor fi reglementate printr-o decizie de Comitet de Urgență.”, se arată în Comunicatul FRF.

Asociația DDB a strâns deja 100.000 de euro pentru achitarea licenței, dar mai au timp aproximativ o lună în acest context de a strânge încă 80.000 de euro.

Citește și:

Cîțu e superoptimist: “Economia României…”

-->
Previous Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, comunicat după întâlnirea de la Rin
Next Variantă de preluare a lui Dinamo: ”Achităm imediat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *