Veste EXCELENTĂ oferită de Rednic. Cine mai vine


Mircea Rednic a oferit detalii după meciul câștigat cu Sepsi Sfântu Gheorghe despre problemele pe care le are de rezolvat, dar și care va fi ultimul transfer al ”câinilor”.

”Fiecare meci e foarte greu, suntem conștienți că mai avem mult de muncă, sunt jucătorii noi care au venit care acuză oboseală, au probleme, și Rachid, și Naser, trebuie să ne refacem și să câștigăm meciul cu Botoșani. Ar fi păcat să nu reușit să câștigăm cu Botoșani. Mă bucur că am reușit să câștigăm.

Suntem în grafic, nu depinde numai de noi, noi trebuie să câștigăm și depindem de rezultatele adversarilor. Au fost multe lucruri care nu mi-au plăcut, în prima repriză mi-a plăcut, doar că Mattia nu e un vârf adevărat, i-am cerut să rămână vârf împins, au venit bine și Deian, și Naser, în a doua repriză am avut noroc, trebuie să recunoaștem.

Nistor e un adevărat lider, e căpitanul echipei.

N-a făcut pregătirea cu echipa, eu n-am nimic cu Pesic și cu nimeni, dar sunt niște reguli și trebuie și el să accepte, dacă nu face, ne vom despărți.

Nu cred că e adevărat că a fost demis din Turcia. Eu nu cred. E un om pe care eu îl apreciez foarte mult. Fundașul central Ivan, ajunge mâine, Deian nu joacă meciul cu Botoșaniul și aici suntem descoperiți. N-avem ce să facem. Dussaut nu va putea juca cu Botoșaniul”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Rednic ARUNCĂ bomba! Cine ar mai vrea să cumpere Dinamo: ”Niciodată n-aș lucra”

-->
Previous Dan Nistor: ”Eu nu mă gândesc la asta”
Next Rednic, DEZLĂNȚUIT! Spectacol la conferință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *