Veste EXCELENTĂ înainte de meciul de la Călărași


Dinamo a părut a avea mari probleme pe un post cheie de când a plecat unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în ultimii ani, Jaime Penedo, care s-a retras ieri. Parfait Mandanda va putea juca mâine cu Dunărea Călărași și să sperăm că va fi mult mai bun decât celălalt portar din lot, Sean McDermott.

”FC Dinamo București și Royal Charleroi Sporting Club au ajuns la un acord pentru transferul temporar al portarului Parfait Mandanda la clubul din Ștefan cel Mare.

Născut în Franța, la Nevers, Parfait Mandanda și-a început cariera juniorii clubului Caen și a mai apărat la Bordeaux și Beauvais (Franța), Altay Izmir (Turcia) și, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia).

Noul portar dinamovist s-a alăturat lotului în cantonamentul de la Săftica pentru programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic înaintea deplasării la Călărași, pentru partida cu Dunărea, din Liga 1 Betano (etapa 25).

100 de meciuri a apărat Parfait Mandanda pentru Charleroi în ultimele opt sezoane competiționale, 88 în campionat și 12 în Cupa Belgiei.

7 selecții are Parfait Mandanda pentru prima reprezentativă a statului Congo. În 2007 a apărat un meci și pentru echipa națonală sub 21 de ani a Franței.

29 de ani a împlinit, pe 10 octombrie 2018, portarul francez cu origini congoleze.

3 frați are Parfait Mandanda, toți portari: Steve (Marseille), Riffi (Boulogne) și Over (Bordeaux).

35 este numărul oficial de joc al portarului dinamovist Parfait Mandanda în Liga 1 Betano”, este comunicatul oficial al clubului.

Citește și:

Montini: ”În România mă simt fotbalist” Ce l-a impresionat

Previous Mesajul lui Montini pentru suporteri: ”Asta vă promitem!”
Next Dorin Rotariu, transfer definitiv! Cu cine tocmai a semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *