VESTE EXCELENTĂ Contra a semnat!


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a fost convins aseară de patronul Ionuț Negoiță și a semnat târziu în noapte prelungirea contractului cu Dinamo.

Negoiță a reușit să-l facă pe Contra să continue încă un an în Ștefan cel Mare fără să aibă clauza că poate pleca oricând în cazul unei oferte bune din străinătate. Contractul este fără precedent de când acționar majoritar este șeful de la RIN. Contra va avea 15.000 de euro pe lună și 300.000 de euro bonus pentru Champions League.

Cosmin Contra este antrenorul care a șocat Liga 1 după ce a preluat o echipă care nu mai credea nici în șansele de a ajunge în play-off și acum se luptă la titlu în ultima etapă cu Viitorul și FCSB.

Antrenorul secund Ionel Tersinio Gane și preparatorul fizic Javi Reyes au semnat, de asemenea, contracte cu FC Dinamo București pentru sezonul competițional 2017-2018.

10 echipe a mai pregătit, în cariera sa, preparatorul fizic spaniol Javi Reyes (46 de ani): Granada, AD Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria și Neftchi Baku.

Mai multe detalii pe fcdinamo.ro

Citește și:

Adam Nemec: „Nu mă gândesc la un transfer”

 

Previous Hanca poate rata meciul cu Astra
Next Adam Nemec: "Nu mă gândesc la un transfer"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *