Veste cu dus și întors pentru Claudiu Florică. Trebuie să înapoieze o AVERE


Claudiu Florică este omul de care se leagă speranțele dinamoviștilor că poate să o prea alături de un fost de investiții pe Dinamo. Doar că el a primit astăzi o veste cu dus și întors.

Tribunalul București a decis încetarea procesului penal împotriva lui Claudiu Florică și Dinu Pescariu, inculpați pentru spălare de bani în dosarul Microsoft. Florică este unul dintre cei interesați să preia Dinamo, alături de un fond de investiții de la Abu Dhabi. Faptele pentru care Florică și Pescariu s-au prescris, doar că cei doi au de înapoiat peste 21 de milioane de dolari!

hotel iceberg balcic-->

Fiecare dintre cei doi are de plătit câte 10,9 milioane de dolari. Decizia nu e definitivă și poate fi atacat cu apel, conform Agerpres.Florică tocmai a fost numit director/administrator la gruparea engleză Charlton Athletic, londonezii dorind să se salveze în acest sezon de la retrogradarea în liga a treia. Totuși, omul de afaceri bucureștean a precizat că nu renunță la achiziționarea de acțiuni la Dinamo, doar că procesul de cumpărare va mai fi întârziat din cauza pandemiei.

Citește și:

TURISM VIRTUAL Nessebar, locul încărcat de istorie unde vrei mereu să te întorci VIDEO

Previous VINDE TOT Negoiță caută o soluție pentru a ieși din criză
Next Jucătorii se revoltă. Mesaj de ultimă oră

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *