Veste bună pentru suporterii dinamoviști


Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a dezminţit zvonurile cum că Dusan Uhrin a vrut să plece din cauza neplăţii unor salarii.

Zăvăleanu a catalogat, pentru Prima Sport, ştirea drept o minciună. Şi spune că Uhrin este concentrat pe partidele ce urmează şi pe obiectivul de a rămâne în Casa Liga I. Administratorul special a spus că există totuşi un salariu restant, dar care va fi plătit cât mai repede.

„E o mare prostie, nu are legătură cu realitatea. Nu ştiu de unde a apărut, pentru mine a fost o surpriză. Duşan Uhrin mi-a confirmat că nu a fost vorba despre o astfel de discuţie. Nici vorbă de o datorie de două salarii. Într-adevăr, e un salariu restant. Duşan e concentrat pe obiectivul de a salva echipa. Jucătorii sunt la zi, personalul este la zi, avem o mică întârziere la staff-ul tehnic, dar sper să o rezolvăm.

E prima oară când se întâmplă de la deschiderea procedurii de insolvenţă. Se întâmplă pentru că, de la ultimele încasări până la drepturile TV, sumele de bani nu sunt suficiente pentru a acoperi toate obligaţiile lunare. Procedura de insolvenţă decurge bine, dar şi rezultatele echipei trebuie să ajute această procedură. Până la urmă, imaginea publică a acestui club e dată de rezultatele echipei, nu de ceea ce facem noi în backstage”, a declarat Răzvan Zăvălenu.

Despre plecarea lui Iuliu Mureșan

Zăvăleanu a dezvăluit însă că Iuliu Mureşan este foarte aproape să părăsească echipa din ”Ştefan cel Mare” chiar înaintea barajului de rămânere în prima ligă:

„Sunt discuţii. Dumnealui a fost supărat pe ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cu notificările despre brand. Au fost tot felul de discuţii în contextul în care echipa nu e sprijinită financiar şi e atacatî în permanenţă/ Nu aş şti să vă spun dacă va rămâne sau va pleca, urmează să vedem în perioada următoare. Mi-a spus <>. Dar situaţia juridică e complicată. Noi avem şi am avut nevoie de domnul Mureşan. E destul de complex, n-aş putea să spun dacă va pleca sau nu.

E supărat şi dezamăgit, nu se aştepta ca dinamoviştii să fie cei care atacă primii echipa. N-aş vrea să mă gândesc în direcţia înlocuitorului. Avem multe fronturi pe care luptăm, nu aş vrea să deschidem încă unul. Nu pot spune că mă simt dezamăgit de domnul Badea, se întâmplă lucruri de genul acesta. Ştiam că brand-ul şi sigla nu aparţin clubului Dinamo 1948, că fuseseră înregistrat de domnul Badea. Fiecare face ce vrea cu proprietăţile pe care le deţine. E important ca Dinamo să rămână în prima ligă şi să revină acolo unde-i e locul”, a mai dezvăluit Zăvăleanu, la Fotbal Show.

Citește și:

Semnificația zilei de 1 Mai: de la greva sângeroasă la mititei

-->
Previous Un om de fotbal îi pune cruce lui Dinamo
Next Dusan Uhrin face haz de necaz

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.