Veste bună pentru Rednic înaintea meciului cu UTA


Gabriel Torje (31 de ani) și-a revenit după accidentare și a reluat pregătirea normală.

Mijlocașul a ratat meciurile cu CSU Craiova (0-5), de etapa trecută din Liga 1, și cu Ripensia (1-0), din Cupa României. Torje a revenit la Dinamo la începutul lunii și a marcat singurul gol al alb-roșiilor în ultimele 7 runde. Din penalty, în partida cu FC Botoșani (1-2).

Mureșan este încrezător într-o schimbare pozitivă a echipei, sub comanda „Puriului”, și anunță că vor mai veni minimum doi jucători în perioada următoare.

„Sunt sigur că o să fie mai multă linişte la echipă, se va impune sigur, o să aleagă foarte bine primul «11». O să schimbe multe lucruri la antrenament, de acolo porneşte totul. O să mai vină jucători, chiar am vorbit cu Mircea Rednic ieri acest lucru, posturile de care am vorbit erau şi în gândul meu să le acoperim.

Îl las pe el să aducă jucători de data asta şi e normal aşa. Nu ştiu dacă vine Gnohere acum, dar vom aduce sigur un vârf şi un fundaş dreapta”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit sursei citate.

Eu sunt principalul responsabil cu transferurile în momentul ăsta. Ei au fost de acord. Dacă cineva propune un jucător bun, nu înseamnă că nu-l iau. E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o. Am văzut ultimele două meciuri.

Trebuie să-i aduc la viață pe băieți, eu cred în ei, iar ei au nevoie de un antrenor cu experiență, care să-i așeze mai bine pe teren. Rămâne ca de la meciul care vine, am acceptat ca de mâine să mă prezint la antrenamente. Am semnat pe un an cu opțiune de prelungire
-Mircea Rednic

Citește și:

Ce oferte a refuzat Mircea Rednic pentru Dinamo. Comparație cu Dario Bonetti

-->
Previous Un mijlocaș de națională pe lista lui Rednic
Next Rednic nu a semnat încă cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *