Veste bună pentru jucătorii dinamoviști


Jucătorii dinamoviști care rămân la Dinamo au și motive de bucurie. Chiar dacă ei au intrat în vacanță, Mario Nicolae și-a asumat să le facă o surpriză când se vor întoarce la Săftica pentru a nu se mai lovi de tot felul de probleme de ordin tehnic acolo.

”Eu puteam să merg liniștit în vacanță dar nu am făcut-o pentru că mi-am asumat niște lucruri și vreau să se vadă că am trecut pe aici. Așa cred eu că-i frumos. M-am apucat la Săftica, unde era focar din infecție, nimeni nu mai făcuse nimic de mult timp în partea care nu aparține lui Negoiță (n.r. clădirea unde are Dusan Uhrin biroul și camere de cantonament ale jucătorilor NU aparține societății Dinamo, ci unei firme a lui Negoiță)

De două săptămâni o firmă pe care am adus-o eu și-a trimis oamenii și am început să refacem bucătăria, vestiarele, zona de refacere. Se poate spune că am adus-o pe barba mea. O să încercăm să le facem oamenilor publicitate, dar clubul nu plătește niciun ban pentru asta”, a declarat Mario Nicolae pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Părintele Tadei de la Vitovnița: ”Nu ne mai îngrijim dacă împiedicăm pe cineva”

-->
Previous Lista de transferuri a lui Dinamo: ”Cu ei discutăm” Exclusiv
Next Primii jucători veniți la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *