Veste bună pentru Dusan Uhrin. Un nou jucător la antrenamente


Dinamo a putut să pregătească în liniște meciul cu Sepsi, care se va disputa luni, de la ora 21:00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Chiar dacă a avut un început de sezon dezastruos, Dinamo ar putea egala echipa din Covasna la număr de puncte dacă reușește să se impună mâine seară.

Iar Dusan Uhrin a primit și o veste bună înaintea acestui meci. După aproape o lună în care a avut probleme mari la inghinali, Filip Mrzljak și-a revenit și a început antrenamentele alături de colegii săi. Croatul care are cel mai mare salariu din lotul ”câinilor”, 13.000 de euro pe lună, a dezamăgit în primele trei meciuri pe care le-a jucat în acest sezon la Dinamo, dar mijlocașul are o scuză. El a venit cu doar două zile înainte să se termine cantonamentul din Marbella și nu a avut timp să se pregătească cum trebuie pentru începutul campionatului și a forțat o pregătire rapidă pentru a fi în formă. De aceea au și apărut problemele medicale care l-au ținut până acum departe de gazon.

Cert e că Filip Mrzljak nu va fi pe teren cu Sepsi deoarece staff-ul medical al ”câinilor” nu vrea să riște o nouă accidentare a mijlocașului. Așa că el va reveni abia cu FC Botoșani, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21:00, pe Național Arena.

Citește și:

Previous Moți râde de FCSB: ”Mai urâtă”. Ce spune de Dinamo
Next Ultimele noutăți despre Ante Puljic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *