Veste bună pentru dinamoviști: ”Vin”


Dinamo mai primește și vești bune. Deși mulți se așteaptă ca echipa să se dezintegreze deoarece Cortacero n-a primit niciun ban, acest lucru deocamdată nu se va întâmpla. Ante Puljic a anunțat că nu va pleca deocamdată nicăieri, ci se va prezenta la reunire.

”Am făcut un RMN aici, am prea multe dureri la picior, văd că nu mai trec. Voi veni pe 3 ianuarie, la reunire, dar zborul meu ajunge târziu, de aceea nu voi fi prezent de la prima ședință de pregătire.

Ratez primul antrenament, dar de pe 4 ianuarie mă voi pregăti. Ce se va întâmpla, chiar nu știu. Sincer, nimeni nu poate să prevadă ceea ce se poate întâmpla! Cine mai crede în minuni?!

Eu mi-aș dori să fie liniște, să se rezolve situația financiară, astfel am avea șanse importante și mari să ajungem în play-off. Am văzut că, dintre foștii coechipieri, unii și-au găsit angajamente, ceea ce înseamnă că au valoare.

Păcat că nu ne mai sunt alături, chiar am fi putut face lucruri mari împreună. Cheia e la Pablo Cortacero. Așteptăm să-și respecte promisiunile, mai ales că le-a făcut fără să-l forțeze cineva. Dinamoviștii au nevoie de oameni de onoare”, a declarat Ante Puljic pentru Gsp.

Citește și:

Dragomir aruncă bomba: ”Am auzit că vrea să cumpere Dinamo”

Previous DDB, dezvăluire importantă despre Contra: "Este adevărat?"
Next Jerry Gane l-a supărat pe Cosmin Contra dintr-un motiv incredibil

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *