Veste bună pentru Dinamo: „Suntem în grafic”


-->
Ultimele 2 sezoane au fost dificile pentru Dinamo, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Fanii au fost cei care au pus umărul decisiv la a lua licența. Odată cu intrarea în insolvență, aceste probleme au dispărut. Dinamo va lua licența fără probleme în acest sezon, însă mai rămâne să se salveze și de la retrogradare, cel mai probabil în urma unui baraj.

Zăvăleanu: „Suntem în grafic”

“Nu sunt probleme pentru obținerea licenței. Din acest punct de vedere situația este în regulă și suntem în grafic. Sper ca și din punct de vedere sportiv lucrurile să se îndrepte și echipa să se salveze”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Despre Mureșan și Șerdean

„În ultimele trei zile nu am vorbit deloc cu Iuliu Mureșan legat de o eventuală plecare a sa de la Dinamo, iar dacă nu a fost la meciul cu Rapid, cred că e mai bine să-l întrebați chiar pe el ca să vă spună de ce nu a fost prezent. Dar este cumva obligat să meargă peste tot? Băieții nu au fost lăsați singuri la Mioveni. A fost cu ei Radu. (n.red. – Răducioiu).

Nu cred că Iuliu Mureșan are din nou în cap intenția să plece de la Dinamo pentru că se întoarce Dorin Șerdean. Am văzut și eu ce a apărut în legătură cu dânsul prin presă și e clar că nu iese fum fără foc, dar până la această oră domnul Șerdean nu ne-a contactat deloc ca să ne comunice ceva.

Ce a apărut prin presă aia știm și noi despre el. Orice acționar este bine-venit la Dinamo dacă aduce și bani pentru binele echipei și al clubului. Momentan noi ne facem treaba pe partea cu insolvența, iar pe plan sportiv eu o să încep să mă cam abțin în comentarii. Normal că sunt și eu supărat după înfrângerea cu Rapid, dar eu trebuie să mă focusez mai mult pe domeniul în care eu sunt implicat la Dinamo”, a spus Zăvăleanu.pentru ProSport.

Previous O mare legendă se dezice de Dinamo
Next Întâlnire între Dușan Uhrin și Florin Prunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *